Hankintapalveluja, myynnin tukipalveluja sekä korkeatasoisia koneistusosia

Xpoint International Oy tarjoaa asiakkailleen palveluja, jotka tuovat näiden toimintaan lisää tehokkuutta ja joustavuutta. Olemme erikoistuneet kansainvälisen hankinnan palvelujen lisäksi tarjoamaan asiakkaillemme myynnin ja hankinnan tukipalveluja, toimittamaan nopeasti korkeatasoisia koneistusosia sekä toimimaan laadukkaiden laippojen suoramyyntitalona.

Lisää tehoa ja joustavuutta asiakasyritysten toimintaan

Xpoint International Oy tarjoaa asiakkailleen palveluja, jotka tuovat näiden toimintaan lisää tehokkuutta ja joustavuutta. Olemme erikoistuneet kansainvälisen hankinnan palvelujen lisäksi tarjoamaan asiakkaillemme myynnin ja hankinnan tukipalveluja, toimittamaan nopeasti korkeatasoisia koneistusosia sekä toimimaan laadukkaiden laippojen suoramyyntitalona. Olemme oman alamme edelläkävijä Suomessa. Toimintaamme leimaavat pitkäaikaiset ja läheiset asiakassuhteet, ammattimainen työtapa, asiakkaidemme tarpeiden ymmärtäminen, korkea laatu sekä täsmällisyys.

Yrityksemme on perustettu vuonna 2005. Kotipaikkamme sijaitsee Haapajärvellä. Lisäksi meillä on hankintatoimisto Kiinan Suzhoussa, myyntiedustaja Ruotsin Örnsköldsvikissä ja palveluvarasto Vantaalla. Palveluksessamme on yhdeksän asiantuntijaa, joista kuusi työskentelee Suomessa, kaksi Kiinassa ja yksi Ruotsissa.

Valtaosa asiakkaistamme toimii metalli-, teknologia- ja rakennusteollisuudessa. Näiden joukossa on suuria kansainvälisiä yrityksiä ja pk-yrityksiä niin Suomessa kuin muun muassa Ranskassa, Puolassa, Virossa, Liettuassa ja Ruotsissa.

Xpoint, palvelukuvaus

Asiakaskokemuksia

Ouman Oy

“Xpointilta hankkimiemme osien
laatu on pysynyt korkeana”

OUMAN OY

Fibroc Oy

“Isoja kustannussäästöjä
Xpointin avulla”

FIBROC OY

UK-Muovi Oy

”Kun olemme jotain sopineet ja tilanneet, voimme kuitata asian hoidetuksi.”

UK-MUOVI OY

Ota yhteyttä!

Palvelumme parantavat todetusti asiakkaidemme kilpailukykyä ja toiminnan joustavuutta. Haluatko kuulla palveluistamme lisää? Ota ihmeessä yhteyttä, kerromme niistä mielellämme.