Ouman Oy

Ouman Oy:
”Xpointilta hankkimiemme osien laatu on pysynyt korkeana”

Ouman on kiinteistöjen automaatioon ja energiatehokkuuteen erikoistunut suomalainen yhtiö. Lämmönsäädössä se on Suomen markkinajohtaja. Xpointilta hankkimiaan komponentteja Ouman käyttää omien tuotteidensa osina.

Yritysten välinen kumppanuus lähti liikkeelle lvi-mittalaitteisiin liittyvistä antureista. Edelleenkin lvi-mittalaitteet ovat yhteistyön keskiössä.

Xpoint on pystynyt säilyttämään tuotteidensa laadun asiakkaan vaatimalla huipputasolla. Ouman on myös tyytyväinen, koska yhteistyö Xpointin kanssa on auttanut sitä pitämään kustannukset kurissa ja säilyttämään hintakilpailukykynsä. Xpoint toimittaa Oumanin tarvitsemat osat aina sopivissa erissä oikeaan aikaan. Välivarastoinnin ansiosta Oumanin ei tarvitse kotiuttaa osia heti, vaan aina oman tarpeensa mukaan.

Fibroc Oy:
”Isoja kustannussäästöjä
Xpointin avulla”

Fibroc valmistaa teräsköysistä ja kettinkikomponenteista laitekohtaisia nosto-, sidonta- ja voimansiirtotuotteita. Kilpailu alalla on maailmanlaajuista ja kovaa. Asiakkaat vaativat erittäin laadukkaita tuotteita, mutta haluavat maksaa niistä aina vain vähemmän. Yritys hakeekin jatkuvasti keinoja säästää kustannuksia laadusta tinkimättä. Yksi keinoista on yhteistyö Xpointin kanssa.

Xpoint hankkii Fibrocin käyttöön tiettyjä koneistuskappaleita, joista se kantaa kokonaisvastuun. Xpoint hakee verkostostaan niille auditoidun valmistajan ja hoitaa yhteydet, valmistuttamisen ja logistiikan sekä vastaa laadusta.

Kappaleiden laatu varmistetaan huolellisesti jo ennen varsinaisen valmistuksen alkamista. Kustakin teetetään ensin nollasarja, jonka kolmas osapuoli testaa.  Xpoint on vastannut täysin Fibrocin tiukkoihin laatuvaatimuksiin – samoin se on pitänyt kiinni sovituista toimitusajoista.

Fibroc Oy
Inora Oy

Inora Oy:
”Kun olemme jotain
sopineet ja tilanneet, voimme
kuitata asian hoidetuksi.”

Inora Oy hankkii Xpointin kautta eräitä keskeisiä komponentteja omien tuotteidensa osiksi. Komponentit räätälöidään täsmälleen yrityksen vaatimusten mukaisiksi. Inora Oy pitää kokemuksiaan yhteistyöstä Xpointin kanssa erittäin myönteisinä.

Inora Oy valitsee yhteistyökumppaninsa tarkasti. Se haluaa kumppanit, joiden kanssa toiminta on varmasti pitkäjänteisellä pohjalla. Tämän edellytyksenä taas on ennen kaikkea kumppanin luotettavuus. Xpoint on vaatimukset täyttänyt.

Luotettavuuden lisäksi Inora Oy edellyttää, että komponenttitoimittajat pystyvät luomaan kustannusetua ja tarjoamaan erinomaista laatua. Xpointin hiotut prosessit ovat taanneet tämän.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!