Lisää kilpailukykyä ja joustoa Xpointin hankintapalveluilla

Xpoint on kansainvälisten hankintapalvelujen osaaja, joka palvelee asiakkaitaan monipuolisesti ja joustavasti.

Mitä kaikkea Xpoint toimittaa asiakkailleen?

Toimitamme asiakasyrityksillemme valmiita tuotteita, rakenneosia, komponentteja ja niiden yhdistelmiä. Meiltä hankitaan muun muassa

  • levyosia
  • koneistettuja osia
  • takeita
  • valuja
  • muovi- ja kumiosia
  • kokoonpanoja
  • putkiston osia

Lisäksi kauttamme saa suurempia kokonaisuuksia ja kokoonpanoja. Autamme myös hankkimaan komponentteja, joita Suomessa ei valmisteta lainkaan.

Mitä hyötyjä Xpointin hankintapalvelut tarjoavat?

Ennen kaikkea ne auttavat saavuttamaan kustannusetuja, parantamaan tuotteiden laatua ja lisäämään tuotannon joustavuutta.

Näin ne viime kädessä kohentavat yritysten kilpailukykyä ja menestystä.

Millaiset teknologiat ja materiaalit ovat käytettävissä tuotteiden valmistuksessa?

Xpointilta hankittavien tuotteiden valmistuksessa käytetään useita eri teknologioita ja materiaaleja. Teknologioiden joukossa ovat taonta, valaminen, hitsaus ja koneistus ja erilaiset pintakäsittelyt; materiaaleja taas ovat muun muassa teräkset, messinki, alumiini, kupari, muovit ja kumit.

Ovatko sopimusvalmistajanne luotettavia?

Laajaan verkostoomme kuuluu yli viisikymmentä auditoitua kumppania, jotka työskentelevät sopimusvalmistajinamme. Kumppanimme ovat laadukkaita ja osaavia – monien kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo pitkään. Silti luonnollisesti valvomme näiden toimintaa jatkuvasti. Kunnia-asiamme on vastata toimitusketjumme toiminnasta ja lopputuloksen laadusta.

Millaiset asiakkaat käyttävät hankintapalvelujanne?

Asiakkaidemme joukossa on monenlaisia yrityksiä – suuria ja pieniä ja monilta eri aloilta. Erityisen vahvasti edustettuja aloja ovat metalli-, teknologia- ja rakennusteollisuus.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!