Koneistetut osat

Käytä hyväksesi toimittajaverkostomme sorvaamojen ja CNC- koneistajien tarjoamaa monipuolista koneistuskapasiteettia. Järkevin toimitustila  aihion tai esikoneistuksen sijasta saattaakin olla valmiiksi koneistus, jolloin komponentit ovat heti toimitettaessa valmiina asennukseen ilman lisäkustannuksia ja lisätyövaiheita.

Koneistetut osat.

Takeet

Xpoint Oy:llä on vankka ja pitkä kokemus taotuista kappaleista. Pystymme toimittamaan niitä erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Monipuolisen toimittajaverkostomme kautta voidaan saada hyvin erilaisia ja erikokoisia takeita. Aina hyvin pienistä muotissa taotuista osista suuriin vapaasti taottuihin osiin.

Takeet.

Valut

Xpointin kautta saat juuri haluamasi oikeanlaiset valut erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Monipuolisen toimittajaverkostomme kautta on saatavilla hyvin erilaisia ja erikokoisia valuja, aina hyvin pienistä kappaleista hyvin suuriinkin osiin.

Valut.

Alumiinivalut

Mikä menetelmä ja kappalemäärä tuleekin kyseeseen, etsimme sille parhaan vaihtoehdon partnerivalimoidemme joukosta.  Tarjoamme vaivattomana kokonaispakettina myös tarvittavat muotti- ja mallivarustukset ja niiden suunnittelun.

Alumiinivalut.

Muovipuristeet

Xpoint Oy pystyy toimittamaan korkeatasoisia muoviosia joustavasti, kilpailukykyiseen hintaan. Monipuolisen toimittajaverkostomme kautta pystymme tarjoamaan monentyyppisiä ratkaisuja.  Käytettävissä olevat valmistustekniikat ovat ruiskuvalu ja rotaatiovalu.

Muovipuristeet.

Hitsatut rakenteet

Xpoint Oy pystyy tarjoamaan monipuolisesti erilaisia hitsattuja rakenteita, aina vähemmän vaativista osista korkean vaatimustason kokonaisuuksiin. Laaja toimittajakuntamme takaa oikean laadun ja edullisen kustannustason.  Tarjolla ovat kaikki hitsausmenetelmät: MAG, TIG, puikko, sekä myös alumiinin hitsaus.

Hitsatut rakenteet.

Kokoonpanot

Monessa tapauksessa on tuotannollisesti mielekkäämpää ja edullisempaa että osien osakokoonpano tehdään jo toimittajalla eikä asiakkaan kokoonpanolinjalla. Näin voidaan käsitellä pienempiä nimikemääriä ja vaikuttaa oleellisesti läpimenoaikoihin. Toimitamme erilaisia mekaanisia kokoonpanoja asiakkaan työpiirustusten mukaan.

Kokoonpanot.

Alumiiniprofiilit teollisuuteen ja rakentamiseen

Jos tarvitsee omia yksilöllisiä alumiiniprofiileja on Xpoint Oy varteenotettava vaihtoehto. Meidän kauttamme saat juuri haluamasi profiilit kilpailukykyiseen hintaan. Alumiiniprofiilintoimittajillamme on pitkä kokemus alumiiniprofiilien valmistamisesta. Pystymme tarjoamaan huomattavasti alhaisemmat muottikustannukset laadusta tinkimättä.

Alumiiniprofiilit teollisuuteen ja rakentamiseen.

Tiivisteet

Kauttamme saat asiakaskohtaisen tarpeesi mukaisia tiivisteitä, esimerkiksi aksiaali-, ja tasotiivisteet. Teetämme tiivisteet asiakkaiden tarpeiden ja suunnitelmien mukaan. Käyttämämme materiaalit ovat esimerkiksi EPDM, silikoni, kumit.  Lisäksi erikoistarpeisiin voimme toimittaa teknisiä kestomuoveja kuten polyuretaaneja tai PPS-muovia.

Tiivisteet.

Standardiosat

Kauttamme saat asiakaskohtaisen tarpeesi mukaisia ovisilmiä, hyytököysiä sekä laippoja.

Laadukkaat laipat nopeasti.

Ota yhteyttä!

 Haluatko kuulla tuotteistamme lisää? Ota ihmeessä yhteyttä, kerromme niistä mielellämme.