Asiakastiedote 6 /2023

18.10.2023

Oletko kiinnostunut tuotemyynnin yhteistyöstä Xpoint Oy:n kanssa?

Oletko kiinnostunut tuotemyynnin yhteistyöstä Xpoint Oy:n kanssa?

Onko sinulla oma yritys ja asiakkaasi ovat valmistavassa teollisuudessa tai rakentamisessa? Oletko kiinnostunut laajentamaan tuotevalikoimaasi teknisen myynnin alalla? Onko sinun yritykselläsi jo tuotteita, jotka myyvät menestyksekkäästi, mutta lisääkin mahtuisi? Haluatko toimia yhteistyössä johtavan globaalin hankintapalveluiden osaajan kanssa?

Jos vastaat kyllä, yhteistyö Xpoint Oy:n kanssa voisi olla silloin luonteva ratkaisu yrityksesi liiketoimintojen kasvattamiseksi. Xpoint Oy:llä on jo olemassa laaja asiakasverkosto, mutta meillä on myös halu kasvaa, ja siksi olemme kiinnostuneita uusasiakasmyyntiin liittyvästä yhteistyöstöä niin Suomessa kuin muullakin Euroopassa.

Xpoint Oy koostuu hankintatoimen ammattilaisista, jotka tarjoavat ja toimittavat asiakkaittesi tarvitsemat osat ja osakokonaisuudet täsmällisesti ja kustannustehokkaasti. Meillä on laaja, jo useita vuosia kanssamme yhteistyössä toiminut erilaisten toimittajien verkosto, jotka pystyvät valmistamaan asiakkaitten tarvitsemia osia eri materiaaleista.

Ja jos kiinnostuksesi asiaa kohtaan heräsi, niin ota yhteyttä. Keskustellaan lisää yhteiseen tulevaisuuteemme liittyvistä ajatuksista ja mahdollisesta yhteistyöstä.

Xpoint International Oy on vuonna 2005 perustettu kansainvälisen hankinnan asiantuntija. Toiminta-ajatuksemme on tuottaa globaalien hankintapalveluiden avulla arvonlisäystä, jonka avulla asiakkaamme pystyvät vastaamaan alati kasvavaan kilpailuun.