Asiakastiedote 2 /2022

31.1.2022

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä Xpoint Oy:n kanssa myynnin alalla?

Onko sinulla oma yritys ja asiakkaasi ovat valmistavassa teollisuudessa? Oletko kiinnostunut laajentamaan tuotevalikoimaasi teknisen myynnin alalla? Onko sinun yritykselläsi jo tuotteita, jotka myyvät menestyksekkäästi, mutta lisääkin mahtuisi? Haluatko toimia yhteistyössä johtavan globaalin hankintapalveluiden osaajan kanssa?

Jos vastaat kyllä, yhteistyö Xpoint Oy:n kanssa voisi olla silloin luonteva ratkaisu. Xpoint International Oy on myös kiinnostunut laajentamaan toimintaansa ja yhteistyötä jo myynnin alalla toimivien yritysten kanssa ja samalla rankentamaan heidän kanssaan yhteistyötä tulevaisuudessa.

Ja jos kiinnostuksesi asiaa kohtaan heräsi, niin ota yhteyttä ja keskustellaan lisää mahdollisista tulevaisuuden suuntaviivoista ja yhteisistä tavoitteistamme.

Xpoint International Oy on vuonna 2005 perustettu kansainvälisen hankinnan asiantuntija. Toiminta-ajatuksemme on tuottaa globaalien hankintapalveluiden avulla arvonlisää, jonka avulla asiakkaamme pystyvät vastaamaan alati kasvavaan kilpailuun.