Asiakastiedote 1 /2023

02.01.2023

Tulevan kevään ja kesän asiakastilaukset ja toimitukset

Hyvä Asiakkaamme,

Kiina on muuttunut lähestymistapaansa Covid-19 epidemian leviämisen ehkäisemiseksi, mikä on aiheuttanut raaka-aineiden saatavuudessa ja tuotantolaitosten kapasiteetissa muutoksia. Epidemian aiheuttamat alueelliset tuotantorajoitukset ja katkokset tulevat valitettavasti jatkumaan vielä tulevaisuudessakin.

Toimituksiimme edelleenkin vaikuttava tekijä on kansainvälisessä logistiikassa esiintyvät häiriöt. Lisäksi tammikuussa alkava kiinalainen uusivuosi rajoittaa tuotantoa lähitulevaisuudessa.

Haluammekin nyt muistuttaa asiakkaitamme tekemään tilauksenne riittävän ajoissa, jotta tarvittavat osat ja tuotteet ovat teidän käytettävissänne ajallaan.

Xpoint International Oy seuraa sekä toimittajien Covid-19 tilannetta, että globaalia logistiikkatilannetta ja tiedottaa tilannemuutoksista tarvittaessa.

Xpoint International Oy on vuonna 2005 perustettu kansainvälisen hankinnan asiantuntija. Toiminta-ajatuksemme on tuottaa globaalien hankintapalveluiden avulla arvonlisäystä, jonka avulla asiakkaamme pystyvät vastaamaan alati kasvavaan kilpailuun.